Mă enervează cel mai spamangiu şi mai internet-pervert copil pe care l-am întâlnit.
Copilul ăsta, AAAOD, după ce cred eu cu un ID duplicat, AAAOD ÅŸi Qmega, are un fost blog, devenit site: aaaod.com. ÃŽl numeÅŸte acolo “CEL MAI TARE MOTOR DE CÄ‚UTARE”, “Căutarea lui AAAOD” etc.
Eşti prost, dar atât de imbecil nu poţi să fii încât să spui că e al tău şi să nu scoţi textul Google Personalized Search din căsuţă.
Pe lângă asta, e un copy-paster renumit. Cred că mulţi îl citiţi pe ACVV. Omul s-a plâns mai demult că AAAOD i-a copiat blogul, pe acvv.haipa.ro. Pe deasupra, cred că aţi auzit de proiectul lui Makavelis, Linkează. Ieri-alaltăieri, site-ul lui AAAOD, linkeaza.info, deocamdată gol.
Martiri spamangii şi probloggerii anului 2008, ce să-i faci?













12:46 pm on May 23rd, 2008
Mersi pentru reclama
…
1.deci aaaod ma joc cu el acum … dintr-o gluma il facusem motor de cautare aseara(dupa ce vorbisem cu soccerzip.com pe mess)
2.Inca nu am copiat nici un articol de la makavelis …
3. Sa-ti dau un exemplu: diacritice.com nu a copiat pe diacritice.ro …
4. linkează - derivat de la link … adica… nu e un cuvant care sa-ti vina in minte dupa 10 luni de stors creierii … ca sa zici ca am furat numele
Daca tie iti place sa injuri pe blogul tau .. ei bine… mie nu imi place sa vad injuraturi pe blogul meu …
1:44 pm on May 23rd, 2008
La 2 ai spus deja totul…ÃŽNCÄ‚
Tot mi se pare cam spamoasă treaba asta.
Plus: cu ACVV ce-a fost? Pot să-Å£i arăt ÅŸi acum un post pe Blogoree în care spui că acvv.haipa.ro e al tău…
4:46 pm on May 23rd, 2008
Cezar eu nu stiu de ce iti bati capul cu toti pustii.
aaaod din cate tin minte e un pusti d-asta care nici buletin nu are.
1) Obisnuieste-te, traim in Romania. Aici totul se “imprumuta”
2) Ceea ce face aaaod devodeste inteligenta sa.
3) Pe mine ma doare fix in ca si-a facut acvv.haipa.ro pentru ca el nu o sa fie niciodata deasupra mea ca blogger sau in motoarele de cautare.
Scuzati lipsa de modestie dar m-am descarcat si eu
5:53 pm on May 23rd, 2008
1) Daca zici tu … (si tu ai imprumutat de la Mircea Badea cand ai spus “Traim in Romania”)
… nici nu il promovam pe acel blog sau chestii de genul … bine… aici am gresit. Trebuia sa dau nume la blog: proba1.haipa.ro
2) Aha…
3) Ma jucam
7:00 pm on May 23rd, 2008
@Linkeaza: Atunci Zoso.haipa.ro era mai indicat.
@ACVV: Adevarat, acolo pe blog zici ca are 13 ani si e din Braila.
7:37 pm on May 23rd, 2008
Poate ca aveam
… 13 ani .. si ce… nu pot sa iau buletin de la 13 ani si 350 de zile…
8:24 pm on May 23rd, 2008
Hai sa nu vorbim de varsta, ci de chestia asta tampita….
Numele ACVV este folosit. Si daca spui ca te jucai, atunci de ce ai pus tagline Aud Culori Vad Voci si ai oferit aici link exchange? Aud?
P.S. Sa nu editezi, am facut deja print screen.
Plus: Cine e pe forumul blogoree Qmega si cine este Aaaaaplayer nu stiu ce? Florin, 13 ani, Braila cumva?
6:04 pm on May 24th, 2008
Cezar lasa-l pe copil in pace. Atata poate.
Sa iti dea al de sus sa faci bani cu linkeaza, sa fii bogat si sa ma platesti sa continui eu munca ta.
6:19 pm on May 24th, 2008
Makavelis ce ironic ai fost
7:57 pm on May 24th, 2008
@Makavelis: ar fi culmea sa puna un banner - dupa o idee a lui Makavelis
9:57 pm on May 24th, 2008
Linkeaza.blogspot.com nu e singurul blog cu link-uri … daca tot ziceti voi ca i-am copiat URI-ul … sa nu mai ziceti ca i-am copiat nisa…
11:15 am on May 25th, 2008
N-am zis de nisa…doar la url puteai sa te gandesti mai bine.
Si repet, tot mi se pare ceva murdar.